Uslovi korištenja web portala Monokl.ba

Korištenjem web portala Monokl.ba, kao i svih njegovih dijelova i podstranica koje su u vlasništvu kompanije OD Media Monitoring – automatski prihvatate sve važeće uslove korištenja.
Web portal Monokl.ba se ne smije koristiti u nezakonite svrhe, niti za promoviranje istih. Korisnici/posjetitelji su dužni redovno se informisati o uslovima korištenja, te se smatra da su korisnici koji kontinuirano koriste portal Monokl.ba, upoznati s važećim uslovima korištenja, te da su ih razumjeli u potpunosti.

Korisnici/posjetitelji su dužni redovno se informisati o uslovima korištenja, te se smatra da su korisnici koji kontinuirano koriste portal Monokl.ba, upoznati s važećim uslovima korištenja, te da su ih razumjeli u potpunosti.

1. Web portal Monokl.ba

OD Media Monitoring – Radio Sarajevo korisnicima / posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja web portala Monokl.ba. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje portala, ukoliko ne krše uslove korištenja.

Monokl.ba ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem, sve sadržaje koristite na vlastitu odgovornost.

.

Korištenje sadržaja dozvoljeno je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 18 godina.

3. Pravila komentarisanja

Svim korisnicima portala Monokl.ba strogo je zabranjeno:

<