O NAMA

Od početka rada 01.03.2019. godine do danas, Monokl.ba čitateljima svakodnevno pruža kvalitetne, pravovremene, tačne i objektivne informacije iz razlizičkih oblasti: vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, biznisa, kulture, lifestyle-a, tehnologije i nauke, a prepoznatljivi smo po tome što promovišemo biznis scenu u našoj državi i objavljujemo pozitivne priče. Radimo, stvaramo i mijenjamo, poštujući profesionalne novinarske profesije i nastojeći svojim radom unositi pozitivne promjene u društvu. Nastojimo kvalitetnim sadržajima zadovoljiti najrazličitije interese čitatelja.

Izdvaja nas, u pozitivnom smislu, i težnja da mjesto na našem portalu uvijek i ravnopravnu imaju svi - posebno se osvrćući na mlade ljude. Osim aktuelnih pitanja, ovaj portal usmjeren je na pitanja civilnog društva, kulture, sporta, promicanja ženjskih prava i prava manjina i civilnog dijaloga. Monokl.ba je orijentiran ka demokratiji i građanjskim vrijednostima, ljudskim pravima i općem properitetu zemlje. Trudimo se biti na istoj talasnoj dužini s našim čitateljima i prepoznati smo kao portal za sve uzraste i različite profile čitatelja koji u našim tekstovima prilagođenim i pisanim za svakoga, svakodneno mogu pronaći za sebe korisne informacije, savjete, prijedloge, muzičke novitete, kolumne...

ANALITIKA

Visoka pozicija među domaćim portalima, kao i svakodnevna prisutnost čitalaca na portalu www.monokl.ba čini da vaš oglas bude vidljiv širokoj društvenoj masi. Odaberite vašu poziciju i paket oglašavanja iz našeg cjenovnika.

Ukoliko vam je potrebna detaljna analitika molimo vas da nas kontaktirate. .

KONTAKT

OD Media Monitoring
Monokl.ba

Adresa:
Džemala Bijedića 94
71000 Sarajevo, BiH

Web:
www.monokl.ba

Tel:
+387 62 57 47 83

Tel:
+387 62 76 00 22

E-mail:
marketing@monokl.ba

ID:
4302316190007

Vlasnik
Media Monitoring

TRN kod Addiko bank d.o.o.
3060002719348798

IMPRESSUM

Direktor

Haris Zeljković

Urednički kolegij portala

Adi Zeljković

Novinari i saradnici

Ena Kuršumlija
Dunja Tanasić
Naila Krupić
Delina Voloder

Kolumnisti

Ahmed Burić
Jelena Zovko
Amir Misirlić

Marketing

Adi Zeljković

Web

Adi Zeljković